Most Wanted Award Xite zorgt voor een stortvloed aan media-aandacht

Muziek-televisiezender Xite heeft op 15 maart het Xite Most Wanted Award 2013 event georganiseerd. De grootste muziektelevisiezender van Nederland trok een bomvolle zaal in De Klimmuur in Amsterdam waar het event voor de eerste keer plaats vond. De winnaar van de award was Gers Pardoel en Sef met het nummer ‘Bagagedrager’. Dit was in 2012 het meest aangevraagd in de On Demand omgeving van de zender. Xite.  Op maandag 18 maart is de awardshow uitgezonden op de zender.

De awardshow heeft een ruime belangstelling gekregen in diverse online media, waaronder Cosmopolitan, Top 40, De Gelderlander, Show Nieuws, Gooddayz, De Stentor, BN De Stem, Leidsch Dagblad, Vrouw online, Pop-blog.nl en Gooi en Eemlander.

foto gers pardoel

Over Xite
Muziekzender Xite is een van de startup-ups uit de portfolio van HenQ.  Zij startte in mei 2008 met uitzenden via de digitale kabel in het basispakket van UPC en Caiway. In mei 2012 werd Xite als enige muziekzender opgenomen in het digitale basispakket van Ziggo en in januari 2013 volgde KPN. Daarnaast zendt Xite sinds 2011 ook in Vlaanderen uit via Telenet met een bereik van 1,6 mln huishoudens. Xite bereikt in totaal 5,8 miljoen huishoudens en is daarmee de grootste muziektelevisiezender van Nederland.

Xite maakt eigen programma’s als de Xite Chart Show, gepresenteerd door VJ Celine en On Tour met VJ Gwen. Xite heeft een permanente TV studio in de Ziggo Dome.

Comments are closed.

%d bloggers like this: