Ziggo start muziekkanaal op TV in samenwerking met Xite

Ziggo lanceert 15 mei 2012 in samenwerking met Xite een muziekkanaal op televisie: Ziggo Xite. De zender komt in het standaard TV pakket van Ziggo en wordt uitgezonden op digitaal kanaal 23. 

Xite en Ziggo hebben een bijzondere samenwerking en partnership op muziekgebied tot stand gebracht. Xite opent in de Ziggo Dome een permanente TV-studio in Club Ziggo . Hier zullen onder andere interviews en sessies met de artiesten uit de ZiggoDome worden opgenomen en worden uitgezonden op het kanaal van Ziggo Xite. 

Ziggo Xite is dé TV zender waar je 24/7 de beste en nieuwste hits voorbij ziet komen, maar neemt je ook mee naar concerten, feesten en festivals. Elke vrijdag om 16.00 uur serveert VJ Celine de beste video’s van dat moment en de hightlights van de week. Ziggo en Xite gaan gezamenlijk programma’s maken met extra aandacht voor artiesten die in de Ziggo Dome optreden en ook de Ziggo Dome concertagenda zal daarin een plek krijgen. Een promofilmpje is te zien op vimeo.com/41555561 

Ziggo wil een bedrijf zijn dat informatie, beleving en entertainment brengt. Het streven is om klanten zoveel mogelijk beleving te geven, waarbij muziek een belangrijke rol speelt. De samenwerking met Xite en de Ziggo Dome, het geven van concerten in Club Ziggo , concertregistraties op het Ziggo You Tube kanaal en extra aandacht voor muziek op het VoD-platform, zijn daar voorbeelden van. 

Persbericht:

Ziggo start muziekkanaal op TV in samenwerking met Xite.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: