MSN kiest voor Videostrip

Amsterdam, 15 september 2011

Advertentienetwerk Videostrip en MSN Video bundelen verkoop preroll advertising.

De samenwerking heeft betrekking op de videosite msn.nl Met deze nieuwe grote naam breidt Videostrip haar uniek bereik uit naar 10,8 miljoen maandelijkse videokijkers.

Harm Schweigman (General manager Videostrip): “De toevoeging van Videostrip techniek en sales gaat voor MSN Video zorgen dat hun video inventory optimaal kan worden verkocht. Naast het opvangen van piekverkeer zal de geoptimaliseerde aanlevering tot hogere preroll inkomsten leiden. We zijn bij Videostrip trots om exclusief als netwerk voor deze gerenommeerde titel te mogen verkopen.”

Ernest Aberson (Microsoft Advertising Nederland) is enthousiast over de samenwerking met Videostrip: “We trekken samen met Videostrip op om online video steeds beter op de kaart te zetten en onze inspanningen hierin uit te breiden.”

Vorige maand ging ook Wegener voor zijn online video portfolio een exclusieve samenwerking met Videostrip aan. Het totale aantal videostarts in het netwerk is nu 114 miljoen per maand.

Over MSN.nl —–

MSN.nl is de startpagina voor 1 op de 10 Nederlanders die een combinatie biedt van het laatste en leukste nieuws en updates uit sociale netwerken.

Via MSN.nl worden maandelijks 12 tot 14 miljoen premium videostreams geconsumeerd. De homepage van MSN.nl wordt dagelijks bijna 10 miljoen keer opgevraagd.

 

 

Over Videostrip —–

Videostrip startte eind 2007 als eerste in Nederland een gespecialiseerd netwerk in online video advertising. Haar techniek vereenvoudigt het adverteren in en rondom de video content. Video campagnes resulteren in krachtige merkherkenning en hoge click-through ratios. Met de kapitaalinjectie van investeerder Henq versterkte Videostrip begin 2008 haar positie als leider op het gebied van video sharing en advertising.

 

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: